lunes, 26 de octubre de 2009

Triomfa l'estómac!

"Hi ha molta gent per ser diumenge al matí, oi?". Entre el soroll dels compressors, la música comercial, les sirenes de les atraccions, els crits del venedor de la tómbola i el murmuri generalitzat, dues noies comentàven la gran afluència de visitants. Segons els organitzadors, 50 mil persones s'han acostat a la 178a Fira de Móra la Nova.


Les ofertes dirigides a l'estómac han estat les triomfadores de la fira. Sembla que la crisi no fa passar la gana... Xurreries, bars, parades de kebabs, botigues de pa artesà, coques i altres llaminadures han estat molt més concorregudes que les exposicions de vehicles, les mostres d'eines agrícoles o la maquinària industrial.

Montse Ayet, responsable de l'organització de la cata vinícola, ens comentava diumenge que s'havien venut tres mil tiquets de vins i cinc mil de menjar. La mostra de vins té dues dècades d'història i, enguany, ha reunit 28 cellers.

Móra, centre de les terres de l'Ebre

Les fires poden ser un excelent reclam per visitar poblacions d'interior que, d'altra forma, sempre queden fora de les nostres rutes de viatge. "Vé gent de fora, sí, sobretot els que tenen parents aquí" comentava Alba Rubio, hostessa encarregada de l'atenció al visitant.

Rubio també ens va indicar que la principal novetat era la passarela sobre el barranc de Nolla, que facilita la comunicació entre els espais de la fira. Ara bé, els expositors, si fa no fa, eren els mateixos (uns 170). La caiguda del consum no ha pogut amb la fira. Aquest cap de setmana, Móra la Nova ha estat el centre de les terres de l'Ebre.

Vegeu fotos de la fira a la barra lateral.

Balanç de la fira (El Punt 26/10/09)
Imatges de la nova passarel·la

1 comentario:

  1. No he pogut anar, tot i que m'hagués agradat... Per cert, tens alguna dada més per comparar amb edicions anteriors? Estava pensant en dades sobre el nombre de visitants, si ha augmentat, s'ha mantingut o ha baixat.

    (jajaja, te dono encara més feina xD ;D)

    ResponderEliminar