lunes, 9 de noviembre de 2009

Fartdebraves!

No sabem si ha estat la curiositat o la gana, però 180 participants s'han inscrit en la primera edició del concurs Fartdebraves. Com el nom explica, es tractava de recórrer els bars de Montblanc afartant-se de patates, cadascuna amb la seva salsa particular, i decidir quina havia satisfet millor el nostre paladar. Finalment tenim guanyador... els gourmets han donat la victòria al bar "El Cortijo".

Per veure més fotos feu click aquí

Aquest simpàtic concurs va ser el tret de sortida a la Fira de sant Martí: un esdeveniment que tanca el calendari turístic de tardor montblanquí (juntament amb Terrània i Clickània). Està dedicat als productes agroalimentaris de qualitat i enguany ha reunit 5 mil persones. Segons l'oficina de turisme de Montblanc, "s'ha notat un clar increment en el nombre de degustacions: més de 4 mil tastets gastronòmics i uns 2.500 de vi i cava".

El vent no va impedir que els visitants gaudissin de demostracions de cuina en directe, maridatge de vins i presentació de productes. Les associacions, cellers, bars i restaurants locals han estat imprescindibles per dur a terme aquesta fira. Un cop més, s'ha demostrat que si existeix un poble dinàmic; és Montblanc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario